Gastenboek

16 reacties op “Gastenboek

 1. Liebe Leser,
  wir waren in der ersten Maiwoche mit der Boyke unterwegs. Wie wir erfahren haben waren wir die ersten bis dahin unbekannten Charterer bei ncbootverhuur. Vom ersten Kontakt an hatten wir ein gutes Gefühl, dass wir hier richtig sind. Das ganze Anmelde-, Reservierungs- und Bestätigungsverfahren lief problemlos. Wir bekamen digitale Wasserkarten von ganz Friesland geschickt, so dass wir unsere Tour schon zu Hause vorplanen konnten. Die Karten lotsten uns dann perfekt auf Laptop und iphone während der Fahrten durch Kanäle, Grachten und über die Seen.
  Begrüßung, Einweisung etc. am Abfahrtstag waren ebenfalls sehr freundlich und zuvorkommend, Chris und Nico sind echt nette Jungs. Dann sind wir eine Woche durch ganz Südfriesland getuckert. Sneek, Lemmer, Joure oder Heeg waren u.a. unsere Stationen. Die Boyke ist ein sehr schönes Boot, komplett ausgestattet, gut zu handlen, und der Motor zeigt auf den größeren Seen bei Wind und Wellen, was er kann („runs like hell“). Bei einem kleinen Problemchen in Sneek waren Chris und Nico innerhalb von 15 Minuten zur Stelle. Es war ein toller Urlaub, entspannend und mit vielen schönen Eindrücken. Wir können euch ncbootverhuur wirklich empfehlen, wir werden vielleicht schon in diesem Jahr nochmal mit der Boyke losfahren.
  Ahoy, Moni & Hanjo

 2. Eind mei 2014 zijn wij een lang weekend op stap geweest met de Boyke. Een eenvoudig maar prima bootje wat makkelijk te varen is. Mede doordat de boot laag is zijn de mooiste watertjes bereikbaar. De uitrusting van de boot is goed voor elkaar en ook het verbruik ligt laag. De inrichting van de boot is knus, en het bed ligt prima. Kortom we hebben een paar heerlijk ontspannende dagen doorgebracht in Friesland en genoten van de boot, het weer en de route.

 3. Net terug na een week met boyke op pad te zijn geweest.
  19 juli opgestapt in wergea op de tengro kruiser “boyke”,34c gemiddeld (warmste dag van het jaar) na een korte maar duidelijke uitleg zijn we via Leeuwarden onderweg gegaan naar Sneek,onderweg de mast en ramen omlaag gedaan ivm met te lage bruggen.boyke vaart heerlijk,ligt goed op het roer en is lekker stil.in de boot ontbreekt het aan niets.in Sneek , in de sneekerhaven een relatief kleine jachthaven vlakbij het centrum aangemeerd en met de gezellige havenmeester afgesproken om 1 nacht te blijven.havengeld incl walstroom en touristenbalasting is overal ongeveer 15,- per dag
  Boodschappen gedaan en gekookt na het eten nog een hengeltje uitgegooid,en op tijd naar bed.
  Door de warmte hebben we voorin geslapen,je kan hier namelijk iets meer ramen openzetten en het bed is iets groter.
  De volgende dag nog even het centrum in geweest en daarna weer gaan varen.
  Lekker op het Sneekermeer voor anker,zwemmen,zonnen eitje bakken….
  Daarna doorgevaren naar Joure ook een prima haven.
  Dag daarna naar woudsend onderweg weer lekker in de meren gezwommen,nog maar een keer naar Sneek.
  Van daaruit was het plan naar drachten maar de haven viel ons zo tegen,daarom zijn we doorgevaren naar oostermeer een leuke haven in een heel klein dorpje.
  Supermarkt was al dicht dus lekker gegeten bij hotel de parel.
  Van daaruit richting Dokkum onderweg getankt water aangevuld en vuilwater geloosd (veel gevaren en in 1 week ongeveer 100,- diesel verbruikt)
  In de haven in Dokkum aangekomen gelijk het centrum in gegaan,zeer leuk dorp echt een aanrader.
  Italiaans gegeten bij d’angelo was heerlijk .
  Aan alles komt een eind dus onderweg naar wergea om de boot in te leveren.

  Wij hebben een heerlijke week gehad,en raden iedereen aan om het ook te doen.

  Mvg thes en Remco

 4. Wat hebben wij een geweldige vakantie gehad!! 9 dagen met de Meeuwkruiser was echt geweldig!! Uiteraard troffen we het omdat het zulk mooi weer was, maar met de boot hebben we het ook zeker getroffen. Wij waren met 2 volwassene en 3 kinderen, wat prima past op deze boot. Totaal geen vaarervaring en dan in het hoogseizoen met de boot weg was toch wel even spannend. Maar je vaart zo met deze boot weg en wat een ruimte in de boot. Zeker voor herhaling vatbaar. Waar zijn we allemaal geweest? Het eiland de Burd, Heeg, Stavoren, Joure, Lemmer, Sleat, Ijlst, Sneek en Terhorne. Maar het allermooiste vonden de kinderen de Marchjepolle midden in het Tjeukemeer. Dit is een eiland met een prachtig strand waar de kinderen prachtig konden spelen, echt een aanrader voor gezinnen met kinderen. Bedankt en hopelijk tot ziens!!

 5. Een dikke week weg geweest met de Meeuwkruiser mooie ruime boot
  van vele gemakken voorzien w.c. iets wat aan de kleine kant maar
  dat is dan ook het enigste.
  We hebben een pracht week gehad en gaan volgend jaar
  zeker weer.

  Bedankt Chris en Nico

 6. Wij zijn vanaf 25 april 2015 een week met de Meeuwkruiser gaan varen door het mooie Friesland.
  We hebben een hele leuke week gehad (ondanks het koude weer).
  Gelukkig was er verwarming aan boord (via de motor), of elektrisch kacheltje.
  De boot is van allerlei gemakken voorzien, o.a. Radio, T.V., magnetron, oventje.
  Het tweepersoonsbed lag prima.
  Voor herhaling vatbaar

 7. De afgelopen week heerlijk een paar dagen met “Boyke” uit varen geweest. Dinsdagmiddag om half 6 de boot opgehaald in Wergea en na de korte instructies van Nico en Chris om ongeveer half 7 uitgevaren richting Grou (ongeveer een uurtje varen) voor een plekje in de passantenhaven. Die lag behoorlijk vol maar we wisten een plekje te vinden. Achteraf waarschijnlijk toch geen passantenplaats, maar een verlaten “eigen plaats”, maar dat wisten wij niet. De volgende ochtend om half 11 uitgevaren richting Sneek, waar we ook wat hebben rondgevaren. Aan het eind van de middag koers gezet naar jachthaven Broeresloot aan de rand van Sneek. Een kleine en rustige jachthaven. De volgende dag een tocht gemaakt met als eindbestemming Sneek alwaar we in de gemeentelijke passantehaven hebben overnacht. De volgende dag weer heel erg op gemak en met een omweg terug gevaren richting Wergea. De Boyke is een fijne boot, het varen is ons prima bevallen, we zullen zeker terug komen voor nog een keer, maar dan hopen we de grotere Meeuw kruiser te kunnen huren. Nico en Chris, prima boot!

 8. Van 10 tot 19 augustus zijn we met de Boyke door Friesland en de Weerribben gevaren.
  Het is een ‘noflike’ boot, makkelijk om mee te varen en heel ruim van binnen en van alle gemakken voorzien.
  Je kunt doordat de boot niet hoog is op veel plaatsen komen.
  Eerst hadden we heerlijk weer, daarna twee dagen flinke regen, maar de verwarming werkte perfect dus dat was fijn!
  Zeker voor herhaling vatbaar!

 9. Wij zijn met vier mensen met de Meeuwkruiser een weekend op pad geweest door het mooie Friesland. Het was een erg leuke ervaring en de boot was geweldig! De boot is van alle gemakken voorzien, hij is praktisch ingedeeld en hij was gemakkelijk te besturen.
  Verder was het contact met Nico en Chris erg aangenaam, ik vond beide heren erg flexibel en ze zijn alle afspraken nauwkeurig nagekomen. Nico en Chris, bedankt!

 10. Een weekje door Friesland gevaren op de Tengro kruiser. Na al meerdere keren een bootje gehuurd te hebben kunnen we wel zeggen dat dit een hele prettige ervaring is geweest. Complimenten voor Nico en Chris! Verder is Wergea een mooie centrale uitvalsbasis, dicht bij de Alde Feanen, het merengebied of het Lauwersmeer. Oant de folgjende kear! Groet, Leo, Froukje, Fleur en Nijs

 11. Afgelopen week zijn wij met Boyke op stap geweest. Dit is denk ik al de 6e keer geweest en het blijft heerlijk om met deze boot door Friesland te varen. Dit keer zijn we via Franeker naar Dokkum gegaan. Heerlijk rustig en doordat Boyke zo heerlijk laag is kan hij onder vele bruggen door. We vinden het echt een aanrader en komen zeker nog een keer terug

 12. Afgelopen week zijn we met de Boyke weggeweest. Wat was het leuk en wat hebben we genoten. We hebben zowat 3 routes kunnen varen. Helaas door het weer, lees storm, hebben we er een dag uitgelegen. Maar ondanks dat hebben we echt een hele gave week gehad. De boyke heeft ons overal heen gevaren waar we heen wilden. Doordat de boyke een goede hoogte heeft kan je door heel veel kleine wateren varen en ook onder lage bruggetjes komen.

  Dank jullie wel Nico en Chris voor deze super week.
  We komen zeker nog eens terug.
  Echt voor herhaling vatbaar.
  We missen het nu al…

 13. Wat hebben we ongelofelijk genoten met Boyke. We hebben de boot gehuurd van 14 t/m 20 september. We hebben super leuke routes gevaren en hebben veel dorpjes/stadjes ontdekt. Wat is Friesland mooi! We komen zeker nog een keer terug. Nico en Chris geven goede service en leggen alles helemaal top uit. Heel erg bedankt. Vandaag terug gekomen van een week varen, maar willen eigenlijk al wel weer terug. Super!

 14. Wij hebben van 31 mei t/m 7 juni met Boyke gevaren en wat hebben we een heerlijke week gehad. Van Mantgum richting Scharnegoutum, Terherne, Langweer, Warns, Stavoren, Sneek en zo weer terug naar Mantgum. De boot is mooi ruim en van alle gemakken voorzien. Echt een aanrader om het eens te proberen.

 15. Wir haben den Cruiser letzte Woche gechartert.Alles funktionierte wie es sollte,die Einweisung war professionell,und das Boot lies sich sehr gut fahren.
  Wie verbrachten sehr schöne Tage bei gutem Wetter.Sehr gern wieder.
  Manfred Wenking

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*