Informatie

ERVARING EN INSTRUKTIE

Voor onze kruiser is geen vaarbewijs verplicht. Voor de afvaart wordt de huurder geïnstrueerd omtrent de werking en de bediening van het schip. Heeft u weinig of geen ervaring dan is er mogelijkheid om op de eerste vaardag een vaarcursus te volgen. (zie ook Instrukties Tengro kruiser).

VAARGEBIED

Alle Nederlandse binnenwateren. Voor het IJsselmeer en de grote rivieren dient u toestemming van de verhuurder te hebben. Het bevaren van de Waddenzee is niet toegestaan.

Waterkaarten kunnen wij u vooraf toesturen, tegen vergoeding, zodat u thuis een mooie route kunt plannen. Zie ook onze vaarroutes

RESERVERING

U kunt reserveren via de boekingsmodule, op deze website.

BETALING

Uw reservering is definitief als 50% van de huursom aan ons is betaald. rest van de huursom 50% dient 3 weken voor de afvaart aan ons te worden betaald.

AFVAART EN TERUGGAVE

Onze Kruisers zijn gelegen in Wergea vanwaar u wegvaart en het schip weer terugbrengt.

VERZEKERING EN WAARBORGSOM

De kruiser is ALL RISK verzekerd. Eigen risico vanaf € 300,-. Dit bedrag betaald u als waarborgsom cash bij de afvaart. Deze waarborgsom ontvangt u uiteraard terug als u het schip schoon, schadevrij en met complete inventaris weer aflevert. Bij te laat inleveren van het schip heeft de verhuurder het recht € 45,- voor ieder uur te laat, in rekening te brengen.

WAT MOET U ZELF MEEBRENGEN

De kruisers zijn compleet ingericht voor vier personen. Het enige wat u moet meebrengen zijn; slaapzakken/dekens of dekbedden,slaap kussens handdoeken/theedoeken.

Het dragen van bootschoenen of sportschoenen is aan te bevelen.

BIJKOMENDE KOSTEN

Bijkomende kosten zijn voor rekening van de huurder:

Verbruik van brandstof en gas

brug en havengelden

aanbevolen doch niet verplicht: annuleringsverzekering 5,00% van de huursom

Schoonmaakkosten. Wij verwachten van u dat het schip bij teruggave van binnen en van buiten net zo schoon is als u het van ons heeft ontvangen. U kunt het schoonmaken ook door ons laten doen vanaf € 45,-

PARKEREN AUTO

Bij onze haven is ruime parkeergelegenheid. Parkeren is gratis en op een afgesloten terrein. Parkeren is uiteraard geheel voor eigen risico.

HUISDIEREN

Het meenemen van huisdieren aanboort is niet toegestaan.